Перейти к содержанию
Форум сервера L2MAD

UA Team

Пользователи
  • Постов

    305
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    6

UA Team стал победителем дня 15 марта 2023

UA Team имел наиболее популярный контент!

1 Подписчик

Посетители профиля

781 просмотр профиля
  1. Записан в список пидарасов ручкой
  2. А що тут не так, або не правда? Погоджуюсь з кожним словом, москалів на ножі! Треба банити людей котрі на війну кажуть «політіка» - це вищий сорт лайна. Якщо щось не подобається в чаті, можете виключити в налаштуваннях будь який тип повідомлень. Слава Україні!
  3. Краще вивчай українську та англійську, а хоча… можеш не вивчати… Ви нахуй нікому не потрібні) Щодо вашої гри, досить писати скарги адміністрації. Вас один пак довів до істерики: RS (без замка), BB в 7 людей розвалили кабіни) Якщо хочете щось довести можемо гвг 9х9 під 100 колів. Але ви тільки пиздете не форумі, у грі за 2 неділі жодного нормального файта не дали 3 на 3 паки. Грали в 69 з вагнерами та навіть так нічого не змогли. Тому скажу на собачій: ПОШЕЛ НАХУЙ, МУСОР! Чекаємо вас пак на пак, 2х2, 3х3 у будь який час)
  4. Я тебе трішки приземлю на землю, той факт що ваш клан (сміття) в ПК злили на 4 алі - це не епік. Епік ви побачите, якщо вихідний буде у всього сервера) Після гри з сайдом вагнер (200), вас будуть зливати кожен поважаючий себе таг з України, чи навіть адекватні рюські))) А якщо вам жме крп, то поясніть свою гру на епіках з лукопаком?) І ви відкриваєте свій рот - клан сміття. Краще фарміть халішу, поки вам дають це робити xD Доречі, ви щось навіть з луками (4 паком) не змогли взяти руну. Тому будь ласка, не пишіть нічого… коли ви не здатні навіть в 2 сайди 666 задушити, вчора весь сервер з вас орнув знатно)))) 6 паків засосались і відсмоктали, так що по крп бійці?)
  5. Дуже багато питань по набору… Після кількох днів лагів сервер одужує, онлайн ТОПовий, тому завтра відкриваємо набір до тагу! Всі питання в tg нижче. Слава ЗСУ!
  6. Хочу зробити тему, у якій не тільки каміння летить у @MAD , @root Насправді це одне з наймастабніших відкриттів і шкода що знайшлись тварини які створюють такі проблеми. Адміністрація стримайтеся, очікуємо на швидкий фікс проблем і гарну гру на проекті. ПС: ЗАБЕРІТЬ ШТРАФ НА ВИХІД З КЛАНУ...
  7. Головне, щоб не з собаками, гарного старту)
  8. https://t.me/otrootaua Залишились 11-13 слоти)))
  9. З роком стійкості чоловіки! Згинуть наші вороженьки, як роса на сонці… Гарної гри і слава ЗСУ!
  10. UA Team

    #ST

    Виявляється адекватна людина, навіть не нагрубив, вибачай за токсичність) Залишилось норм шріфти юзати
×
×
  • Создать...